Započela priprema za SHKM u Sisku

SHKM u SiskuU Splitsko-makarskoj nadbiskupiji započela je priprema mladih za susret u Sisku početkom svibnja. Stoga je predstojnik Ureda za pastoral mladih mr. Jenko Bulić uputio dopis svim župnicima, župnim vikarima, vjeroučiteljima i animatorima mladih s potrebnim i korisnim uputama i informacijama vezanim za taj događaj.

Naglašava se potreba pravovremene prijave mladih najdalje do 1. travnja s potpunim podacima i dobnom granicom kako je određeno na središnjem Odboru HBK za mlade, te potreba kvalitetne duhovne i organizacijske pripreme mladih na župnim razinama.

Mnoge župe organiziraju molitvene i katehetske susrete mladih te razne tribine kako bi se mladi hodočasnici na vjerskoj, duhovnoj ali i organizacijskoj razini cjelovito i ozbiljno pripremili za taj događaj koristeći među ostalim Priručnik za animatore mladih s 25 kateheza „ U svjetlosti hodimo“. Križni put mladih na dekanatskim razinama bit će u znaku korizmene duhovne priprave mladih za susret u Sisku.

Središnje predstavljanje SHKM za Splitsko-makarsku nadbiskupiju bit će na redovnom susretu mladih Splita u travnju, kada će gostovati povjerenik za mlade Sisačke biskupije vlč. Branko Koretić koji će mladima približiti nadolazeći susret u Sisku.

Preuzeto s: http://www.nadbiskupija-split.com

Ponedjeljak, 1. lipnja A.D. 2020.

Donacije za župu

Svi koji žele i imaju mogućnost donirati novčana sredstva za našu župu mogu to učiniti u župnom uredu ili uplatom na žiro račun:
HR08 2407 0001 1005 6666 2

Također pozivamo da se jave svi koji se aktivno žele uključiti u život svoje župe te pomoći na bilo koji drugi način.

Raspored službe Božje

Raspored od 8. rujna

Nedjeljom
u 8:00, 9:30, 11:00 i 18:00 sati

Radnim danom, osim srijede i subote
u 18:00 sati

Srijedom i subotom
u 7:00 sati

Klanjanje pred Presvetim
i blagoslov petkom

poslije sv. Mise

Blagdanom u tjednu
u 8:00 sati

Prvim petkom u mjesecu
u 7:00 i 18:00 sati

Župni ured - uredovno vrijeme

Župni ured radi sat vremena prije večernje svete mise. Za hitne slučajeve 0-24 sata!

Novosti iz Centra Otac Vjeko

Online gostiju: 10 

Web Statistika

counterDanas2
counterOvaj mjesec2
counterSveukupno852043